Back to All Events

Kunstlaboratorium XXL Beeld & Geluid

Na het succes in de zomervakantie, doen we het gewoon nog een keer in de herfstvakantie. Deze keer hebben we het thema Beeld & Geluid.

Samen met de creatieve Professors van Professor Loep gaan kinderen hun eigen creativiteit en fantasie gebruiken bijzondere animaties of digitale kunstwerken te maken. Hoe dat er precies uit komt te zien? Nou geen idee, dat bepalen de kinderen zelf!

De Professors introduceren technieken rondom video, geluid programmeren en fotografie, bieden allerlei materialen aan, tonen inspirerende kunstenaars, ondersteunen en begeleiden. Maar de kinderen bepalen uiteindelijk wat er gemaakt word.

We starten de dag met onderzoek of experiment van nieuwe technieken, materialen, ontwerpers of kunstenaars. En aan de hand van deze nieuwe inspiratie kunnen kinderen dan in de middag een eigen ontwerp maken.

Dit programma is inclusief materialen, lunch, werktas, werkboekje & certificaat van deelname.

Earlier Event: October 16
Workshop Rommelbot
Later Event: October 20
Workshop Buitenkeuken