Back to All Events

SamenMakers | Insectenhotel maken

SamenMakers is een workshop speciaal voor ouder/verzorger en kind om samen te maken. Even de tijd om samen te ontdekken, experimenteren en maken.

Deze keer kan je samen werken aan een eigen insectenhotel, insectenvilla of zelfs insectenhotel om voor de lente een plekje te vinden voor de kleine beestjes.

Waar: Vlampijpstraat 94 (In Hof van Cartesius)

Voor wie: ouder/verzorger met kind vanaf 4 jaar

Duur: 13.00-15.00 uur

Kosten: € 20,00 per duo. Dit is inclusief eten/drinken en materialen. Betalen met U-pas kan ook!


• Aanmelden vooraf via onderstaand formulier of stuur een mail te sturen naar info@professorloep.nl
• Locatie: Vlampijpstraat 94 ( Het Hof van Cartesius)
• Een lessenblok gaat door bij minstens 4 aanmeldingen met een maximum van 12 deelnemers. Bij een annulering meer dan 48 uur van te voren plannen we een vervangende datum of ontvang je je betaling volledig terug. Bij annulering binnen 48 uur voor aanvang van de cursus brengen wij 25 % annuleringskosten in rekening. Bij annulering van onze kant vanwege te weinig aanmeldingen, krijgt u het gehele bedrag volledig terug.
• Betalen geschied vooraf. U wordt na aanmelden doorgeleid naar een digitale betaalomgeving.
• Betalen met U-pas kan ook, u krijgt 25% korting en kan het resterende bedrag voldoen met het U-pas tegoed. Hiervoor moet de pas gescand worden, klik na versturen aanmeldformulier op ‘terug naar webite’.

Telefoonnummer
Telefoonnummer
Noteer hier een telefoonnummer welke we ook op de dag zelf kunnen gebruiken als eventueel noodnummer
Mocht u gebruik willen maken van uw U-pas, neem deze dan mee op de dag van de workshop, dan kan deze ter plekke gescand worden.
Voor welke dag meld je aan?
Toestemming voor foto's
We maken graag foto's/film tijdens de activiteiten, welke wij dan gebruiken op social media en website. Hieronder kunt u aangeven wat voor uw zoon/dochter geld m.b.t. beelden maken.
Bij een annulering meer dan 48 uur van te voren plannen we een vervangende datum of ontvang je je betaling volledig terug. Bij annulering binnen 48 uur voor aanvang van de cursus brengen wij 25 % annuleringskosten in rekening. Bij annulering van onze kant vanwege te weinig aanmeldingen, krijgt u het gehele bedrag volledig terug.• Betalen geschied vooraf. U wordt na aanmelden doorgeleid naar een digitale betaalomgeving. • Betalen met U-pas kan ook, u krijgt 25% korting en kan het resterende bedrag voldoen met het U-pas tegoed. Hiervoor moet de pas gescand worden, klik na versturen aanmeldformulier op ‘terug naar webite’.
Earlier Event: March 17
Club Kunstlab Mix: Houtkunst
Later Event: March 26
ZintuigenAtelier: Groot & Klein