Back to All Events

ZintuigenAtelier: Waterlab = Reeds vol!

  • Professor Loep & Het Kunstlaboratorium 94 Vlampijpstraat Utrecht, UT, 3534 Netherlands (map)

ZintuigenAtelier is voor de kleinste makers, waar we ontdekken & experimenteren met hoofd, hart en handen (en soms alles tegelijk!).

Kinderen kunnen samen met een ouder/verzorger samen op ontdekkingstocht in het Kunstlaboratorium van Professor Loep. Door het aanbieden van verschillende materialen en themagericht werken, waar we vooral focussen op de uitnodiging tot spel, ontdekken en maken. Het is niet echt een activiteit waarin we begeleiden, maar vooral volgen wat er ontstaat. Laagdrempelig, afwisselend en vooral heel gezellig!

Vandaag is er een mini laboratorium opgebouwd, waar jonge makers lekker op onderzoek kunnen gaan rondom het thema water. Kom gieten, druppelen, spuiten, spetteren en meer. Reken maar op een natte bedoeling!

  • Voor: 2-5 jaar met ouder/verzorger

  • Locatie: Kunstlaboratorium (Hof van Cartesius)

  • Kosten: € 2,00 per deelnemer.

  • Betalen geschied vooraf. U wordt na aanmelden doorgeleid naar een digitale betaalomgeving. Hier kan je zelf het bedrag invullen afhankelijk van de hoeveelheid deelnemers die je opgeeft. Vervolgens wordt je naar je eigen bankomgeving geleid voor het vervolgen van de betaling.

  • Betalen met U-pas kan ook. Hiervoor moet de pas gescand worden, klik na versturen aanmeldformulier op ‘terug naar webite’.

ZintuigenAtelier
Helaas is ZintuigenAtelier van 9 augustus vol!
Kosten: € 2,00 per deelnemer. Betalen geschied vooraf. U wordt na aanmelden doorgeleid naar een digitale betaalomgeving. Hier kan je zelf het bedrag invullen afhankelijk van de hoeveelheid deelnemers die je opgeeft. Vervolgens wordt je naar je eigen bankomgeving geleid voor het vervolgen van de betaling. Betalen met U-pas kan ook. Hiervoor moet de pas gescand worden, klik na versturen aanmeldformulier op ‘terug naar webite’.
Earlier Event: August 7
SamenMakers | Waterbaan bouwen
Later Event: September 11
Tinkeraars