Informatie kinderfeesten

Kinderfeesten van Professor Loep & Het Kunstlaboratorium vinden plaats in Het Kunstlaboratorium bij Het Hof  en duren gemiddeld 1,5-2 uur. In deze tijd verzorgen wij verschillende activiteiten rondom het gekozen feestthema.

De kosten van een kinderfeest bedragen € 125,00 en dan kunnen er maximaal 8 kinderen meedoen. Bij meer kinderen betaal je per extra kind € 10,00. Betalen kan per pin na afloop van het feest. De kosten zijn inclusief begeleiden van de activiteit,  alle materialen en een tas per deelnemer voor het gemaakte werk. Dit is exclusief eten/drinken, jullie zijn vrij om dit zelf mee te brengen en tussendoor aan te bieden. Servies etc hebben we wel beschikbaar, mocht dit nodig zijn.

Het is ook mogelijk om een feestje op maat samen te stellen, wanneer er een specifieke wens is van de jarige. Zo hebben we eerder feestjes over mineralen & fossielen, Minions, Frozen, eenhoorns, koken etc. georganiseerd. Heb je binnenkort een feest en wil je iets doen wat niet hieronder staat aangegeven? Neem dan vrijblijvend contact op via info@professorloep.nl.

Je kan kiezen uit een van de volgende feesten bij Professor Loep & Het Kunstlaboratorium:

 
 
IMG_5970.JPG

Rommelbots of Vliegeniers

  • Feest Rommelbots; Simpele robots maken naar eigen ontwerp van hout en ander kosteloos materiaal mét werkend LED lampje. We leren over de stroomkring, gereedschap en werken de kinderen aan een eigen robot.

  • Feest Vliegeniers; het maken van vliegtuigen naar eigen ontwerp van hout met werkende motor en propeller. We leren over de stroomkring, gereedschap en werken de kinderen aan een eigen vliegtuig.


Proefjeslab of Droomwezens

  • Feest Proefjeslab; Een feest vol experimenten met keukeningrediënten, waarbij we uiteindelijk ons eigen badzout of haargel maken. We leren over reacties, vloeistoffen en gaan naar huis met een eigengemaakte verzorgingsproduct.

  • Feest Droomwezens;Een feest vol onderzoeken, natuur en het maken van verschillende Droomwezens. We leren over verschillende insecten, gereedschap en maken ons eigen fantasie-insect mét werkend LED-lampje.

 

IMG_9409.JPG

IMG_7560.jpeg

Beestenboel of De Grote Kunstenaars

  • Feest Beestenboel; Een feest vol dieren, muziek en beweging, waarbij we op yoga-avontuur gaan. We leren verschillende yogahoudingen en maken o.a. een schilderij over ons avontuur.

  • Feest: De Grote Kunstenaars; Een feest vol muziek, kleur en kunst, waarbij we verschillende kunstwerken maken op muziek. We leren over kunst, gaan tekenen en schilderen, waarbij we geïnspireerd worden door Kandinsky.


Wil je wel een feestje van Professor Loep, maar vier je het feestje liever thuis? Dan kan je een van de feestkisten voor thuis huren via de Makerswinkel. Je kan een keuze maken uit De Racecoureurs, Fantasiebeesten of de Avonturiers.

NB: Momenteel worden deze kisten herzien en aangepast en zullen vanaf 1 december 2018 weer beschikbaar zijn voor verhuur.