Informatie kinderfeesten

Kinderfeesten van Professor Loep & Het Kunstlaboratorium vinden plaats in Het Kunstlaboratorium bij Het Hof  en duren gemiddeld 1,5-2 uur. In deze tijd verzorgen wij verschillende activiteiten rondom het gekozen feestthema. Al onze feesten zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Afhankelijk van de leeftijd wordt de inhoud van het feest aangepast.

De kosten van een kinderfeest bedragen € 125,00 en dan kunnen er maximaal 8 kinderen meedoen. Wil je meer kinderen uitnodigen? Dat kan, per extra kind komt er € 10,00 bij. Betalen kan per pin na afloop van het feest. De kosten zijn inclusief begeleiden van de activiteit,  alle materialen en een tas per deelnemer voor het gemaakte werk. Dit is exclusief eten/drinken, jullie zijn vrij om dit zelf mee te brengen en tussendoor aan te bieden. Servies etc hebben we wel beschikbaar, mocht dit nodig zijn.

Het is ook mogelijk om een feestje op maat samen te stellen, wanneer er een specifieke wens is van de jarige. Zo hebben we eerder feestjes over mineralen & fossielen, Minions, Frozen, eenhoorns, Minecraft etc. georganiseerd. Heb je binnenkort een feest en wil je iets doen wat niet hieronder staat aangegeven? Neem dan vrijblijvend contact op via info@professorloep.nl.

Je kan kiezen uit een van de volgende feesten bij Professor Loep & Het Kunstlaboratorium:

 
 
IMG_5970.JPG

Rommelbots of Vliegeniers

  • Feest Rommelbots; Simpele robots maken naar eigen ontwerp van hout en ander kosteloos materiaal mét werkend LED lampje. We leren over de stroomkring, gereedschap en werken de kinderen aan een eigen robot.

  • Feest Vliegeniers; het maken van vliegtuigen naar eigen ontwerp van hout met werkende motor en propeller. We leren over de stroomkring, gereedschap en werken de kinderen aan een eigen vliegtuig.


Buitenkeuken of Droomwezens

  • Feest Buitenkeuken (vanaf 1 januari 2019); Een feest vol vuur, koken en bakken. We leren hoe we een vuurtje kunnen maken, en maken onze eigen soep in de heksenketel en bakken broodjes boven het vuur.

  • Feest Droomwezens; Een feest vol onderzoeken, natuur en het maken van verschillende Droomwezens. We leren over verschillende insecten, gereedschap en maken ons eigen fantasie-insect mét werkend LED-lampje.

dddb116c-1a5a-4ada-9910-f0f71ff58fb2.jpg

20767934_1240790642699530_1241420425312841211_n.jpg

Houtkunst of De Grote Kunstenaars

  • Feest Houtkunst (vanaf 1 januari 2019); Een feest vol dieren, hout, gereedschappen en houtbewerking. We leren werken met houtsnijd messen, raspen, gutsen en maken onze eigen dierenbeeldje of sleutelhanger van hout.

  • Feest De Grote Kunstenaars; Een feest vol fantasie, constructie en verhaal . We leren over kunst en maken van allerlei materialen onze eigen mini fantasiestad, waarbij we geïnspireerd worden door Constant Nieuwenhuys


Aanvraag formulier kinderfeest
Via onderstaand formulier kun je een aanvraag doen voor een kinderfeest. Na ontvangst van het formulier kijken we of we ruimte hebben in onze planning en nemen we binnen twee dagen contact met je op.
Naam ouder/verzorger *
Naam ouder/verzorger
Naam jarige
Naam jarige
Telefoonnummer *
Telefoonnummer
Op welke datum willen jullie feest komen vieren? *
Op welke datum willen jullie feest komen vieren?
Welke datum heeft de eerste voorkeur voor het feest? (maand-dag-jaar invullen)
Indien de eerste datum niet beschikbaar is, hebben jullie een tweede keuze?
Indien de eerste datum niet beschikbaar is, hebben jullie een tweede keuze?
Welke datum heeft de tweede voorkeur voor het feest? (maand-dag-jaar invullen)
Voorkeur voor feest *
Welk feest kiezen jullie?
Zijn er nog vragen of zaken die van belang zijn om ons te laten weten? Of heeft de jarige een specifieke wens?

Extra opties

Het is mogelijk om voor je kinderfeest speciale Professor Loep uitnodigingen te verzenden. We hebben twee varianten, zodat je zelfs de uitnodiging geheel in stijl kan doen. Klik hier om je uitnodigingen te bestellen.

Wil je wel een feestje van Professor Loep, maar vier je het feestje liever thuis? Dan kan je een van de feestkisten voor thuis huren. Je kan een keuze maken uit De Racecoureurs, Proefjeslab of Fantasiebeesten.

NB: Momenteel worden deze kisten herzien en aangepast en zullen vanaf januari 2019 weer beschikbaar zijn voor verhuur.

Uitnodiging kinderfeest kaart
1.25
Color:
Quantity:
Add To Cart