Informatie kinderfeesten

Kinderfeesten van Professor Loep & Het Kunstlaboratorium vinden plaats in Het Kunstlaboratorium bij Het Hof  en duren gemiddeld 1,5-2 uur. In deze tijd verzorgen wij verschillende activiteiten rondom het gekozen feestthema.

De kosten van een kinderfeest bedragen € 125,00 en dan kunnen er maximaal 8 kinderen meedoen. Wil je meer kinderen uitnodigen? Dat kan, per extra kind komt er € 10,00 bij. Betalen kan per pin na afloop van het feest. De kosten zijn inclusief begeleiden van de activiteit,  alle materialen en een tas per deelnemer voor het gemaakte werk. Dit is exclusief eten/drinken, jullie zijn vrij om dit zelf mee te brengen en tussendoor aan te bieden. Servies etc hebben we wel beschikbaar, mocht dit nodig zijn.

Het is ook mogelijk om een feestje op maat samen te stellen, wanneer er een specifieke wens is van de jarige. Zo hebben we eerder feestjes over mineralen & fossielen, Minions, Frozen, eenhoorns, koken etc. georganiseerd. Heb je binnenkort een feest en wil je iets doen wat niet hieronder staat aangegeven? Neem dan vrijblijvend contact op via info@professorloep.nl.

Je kan kiezen uit een van de volgende feesten bij Professor Loep & Het Kunstlaboratorium:

 
 
IMG_5970.JPG

Rommelbots of Vliegeniers

  • Feest Rommelbots; Simpele robots maken naar eigen ontwerp van hout en ander kosteloos materiaal mét werkend LED lampje. We leren over de stroomkring, gereedschap en werken de kinderen aan een eigen robot.

  • Feest Vliegeniers; het maken van vliegtuigen naar eigen ontwerp van hout met werkende motor en propeller. We leren over de stroomkring, gereedschap en werken de kinderen aan een eigen vliegtuig.


Buitenkeuken of Droomwezens

  • Feest Buitenkeuken (vanaf 1 januari 2019); Een feest vol vuur, koken en bakken. We leren hoe we een vuurtje kunnen maken, en maken onze eigen soep in de heksenketel en bakken broodjes boven het vuur.

  • Feest Droomwezens; Een feest vol onderzoeken, natuur en het maken van verschillende Droomwezens. We leren over verschillende insecten, gereedschap en maken ons eigen fantasie-insect mét werkend LED-lampje.

 

dddb116c-1a5a-4ada-9910-f0f71ff58fb2.jpg

20767934_1240790642699530_1241420425312841211_n.jpg

Houtkunst of De Grote Kunstenaars

  • Feest Houtkunst (vanaf 1 januari 2019); Een feest vol dieren, hout, gereedschappen en houtbewerking. We leren werken met houtsnijd messen, raspen, gutsen en maken onze eigen dierenbeeldje of sleutelhanger van hout.

  • Feest De Grote Kunstenaars; Een feest vol fantasie, constructie en verhaal . We leren over kunst en maken van allerlei materialen onze eigen mini fantasiestad, waarbij we geïnspireerd worden door Constant Nieuwenhuys


Wil je wel een feestje van Professor Loep, maar vier je het feestje liever thuis? Dan kan je een van de feestkisten voor thuis huren via de Makerswinkel. Je kan een keuze maken uit De Racecoureurs, Proefjeslab of Fantasiebeesten.

NB: Momenteel worden deze kisten herzien en aangepast en zullen vanaf 1 januari 2019 weer beschikbaar zijn voor verhuur.