Kracht van Creativiteit | Workshop Economische Zaken & Klimaat

Kracht van Creativiteit | Workshop Economische Zaken & Klimaat

I.s.m. creatieve & duurzame ondernemers van Het Hof, hebben we op 21 november 2018 een workshop verzorgd voor een team van medewerkers van Economische Zaken & Klimaat.

Met onze workshop de Kracht van Creativiteit hebben we met medewerkers onderzocht wat creativiteit nu eigenlijk is. En hebben we ze met verschillende opdrachten uitgedaagd om buiten de kaders te gaan en hun eigen creativiteit te ontdekken. Om vervolgens te bedenken hoe zij dit in hun dagelijkse werk zouden kunnen toepassen.

Bij en met Hof van Cartesius afgelopen november een hele dag workshops en heidag georganiseerd voor pakweg 40 collega’s. Dat werd een bijzondere dag! Uitzonderlijk goede samenwerking met Simone en Bianca en de anderen, die ons hebben laten zien wat circulair ondernemen is, die ons creativiteit hebben leren zien in ons eigen werk. En dan ook nog eens een superlunch! Heel veel dank! Dit is echt een grote aanrader voor iedereen die op zoek is naar ondernemerschap, duurzaamheid, visie en vooral veel plezier
— Albert Faber
Bende van het bos

Bende van het bos

Maakruimte Tinkeraars

Maakruimte Tinkeraars