IMC Weekendschool On Tour | Circulair

Afgelopen maand hadden we leerlingen van de IMC Weekendschool On Tour op bezoek. Twee klassen kwamen naar onze maakruimte om te komen Tinkeren in het kader van circulair bouwen en ontwerpen.

Nadat we ze kennis hadden laten maken met onze architect, gingen ze zelf op onderzoek naar alle materialen die gebruikt zijn voor de bouw van onze lokatie. En ze kwamen niet alleen kennismaken, maar mochten ons ook helpen met het afbouwen van de gevel.

En vooral dat laatste was een succes. Ten eerste dat ze een keuze konden maken uit alle materialen die beschikbaar waren. Sommige waren niet heel vanzelfsprekend, dus extra interessant. En daarnaast was het vooral heel erg fijn dat de makers met serieuze gereedschappen aan de slag konden gaan. Een maker had rustig een hele dag willen blijven maken, zo geïnspireerd was hij!

Ontzettend bedankt! Van Youssra en de vrijwilligers dat het een geweldige middag was!
— Ruby Slijkhuis | Project coordinator ICM Weekendschool On Tour
De Makers

De Makers

Bende van het bos

Bende van het bos