Wie is Professor Loep?

Magnafying glass-1.jpg

Professor Loep is een professor die zaken graag van een andere kant bekijkt met behulp van een loep.

Ze draagt een praktische overall met allerlei zakjes met daarin de eerste benodigdheden voor haar avonturen. Ze houdt van kunst, techniek, natuur en ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Het liefst beleeft ze avonturen waar dat allemaal in voorkomt. Als zij haar koffers meeneemt, ga jij met haar mee op avontuur?

 

Drijvende kracht

sintmaarten.jpg

Ik (Gerdy de Kruijk) ben de drijvende kracht achter Professor Loep. Als kind was ik al op zoek naar het "waarom" en haalde dingen uit elkaar. Deze nieuwsgierige houding leidde tot nieuwe vaardigheden en kennis, waar ik nu nog steeds gebruik van maakt. Daarnaast heb ik een voorliefde voor papier, digital art en mixed media art.

Als creatieve maker stel ik de programma’s samen aan de hand van mijn eigen experimenten, ervaringen en passies. Het draait vooral om het avontuur (proces) dan om waar je nu precies uitkomt (het resultaat). Ik leer nog elke dag en en het meest als ik samen met (grote of kleine) kinderen de verwondering en ontdekking ervaar in mijn werk. Voeg daar de kennis en ervaring van mijn pedagogische en therapeutische achtergrond toe en je krijgt een heel compleet programma.

Team Professor Loep

Professor Loep kan niet op alle plekken op dezelfde tijd zijn, ze kan veel, maar niet alles. Daarom is Professor Loep op zoek gegaan naar andere avonturiers  met een Loep gedachte. Deze projectmedewerkers worden ingezet op diverse locaties. Alle projectmedewerkers van Professor Loep zijn HBO/WO geschoold en hebben een eigen specialiteit. Daarnaast krijgen alle projectmedewerkers een LOEP training, bijscholingen en zijn allen in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Klik hier om kennis te maken met ons team.

WhatsApp Image 2017-12-01 at 21.09.39.jpeg